tiistai 21. lokakuuta 2008

Shalom Cardigan

Oma Shalom Cardigan on nyt valmis, eikä näin ollen saanut purkutuomiota. On se ihan ok. Mutta teen sen kyllä vielä ohuemmasta langasta. Neuletiheyksien laskemisen vuoksi tein sen tuosta Mambosta, laiskana en jaksanut alkaa laskemaan ohuemmalla langalle sopivaa silmukkamäärää.

Kuvassa nappi näyttää ihan vaalealta, tosiasiassa se on tumman harmaa myös.Näyttää vähän hassulta kun kuvassa minulla on lyhythihainen t-paita. Mutta en jaksanut kiusata tyttöä enempää kuvien ottamisella joten saa kelvata.

Malli; Shalom Cardigan
Lanka; Novita Mambo
Puikot; 6 mm pyöröpuikot

Puikoilla on tällä hetkellä niin paljon tykkäämäni Shedir-pipo.

Meillä on sitten virallisesti aloitettu joulun odotus. Sauna, kylpyhuone ja kodinhoitohuone ovat kokeneet joulusiivouksen. Siivouksen osalta on kummallista kun on saanut siivottua huoneen valmiiksi niin ne muut huoneet on kahta kauheemman näköiset. Ilmeisesti tulee paiskattua kaikki ylimääräinen muihin huoneisiin tai sitten ei ole enää aikaa esim. keittiössä tiskien laittamiseen koneseen.

7 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Tyylikäs siitä tuli!

Katrir kirjoitti...

Kiitos, pakko silti sanoa että Mambo on paksua lankaa joten ihan kotona pidettävä neuletakki tämä on. Ei nimittäin mahdu syystakin alle. Tai sitten mun koossa onkin se vika:)

Taatulainen kirjoitti...

Mä en kestä, että olet muuttanut! On käyny täällä joka päivä, mut en oo ehtiny(?) jättää kommenttia. Nyt piti avustaa sua niiden kuvien lisäilyissä, mut ootkin sen näemmä jo oppinut :o)

Katrir kirjoitti...

Taru, siis mä en taasen kestänyt tuon vuodatuksen sivujen hidasta avautumista. Tosin olen kyllä välillä tämänkin kanssa tuskaillut, joten tiäny oliko muutto hyvä juttu. Nopeempi tämä ainakin on. Kuvista vielä sen verran että tosiaan täytyy joka kertaa tehdä leikkaa liitä jutulla kuvan paikan vaihto, eli sitä ei saa suoraan laitettua kursosin kohtaan kuten vuodatuksessa? Ilmeisesti ei. Niin ja nuo kommentit, vuodatuksella ne näki heti ja nyt näen ne sähköpostin kautta. Kuvitellen että ruoho on aidan toisella puolen vihreempää. Ehkä ei sittenkään. Nopeus on kyllä ehdoton plussa.

Taatulainen kirjoitti...

Käys hakemassa pysti mun blogista!

Jadelia kirjoitti...

Tosi kiva tuli!
Kadehdin niitä, jotka saavat puikoilla jotain näin suuritöistä aikaan.
On kyllä väreiltään ja malliltaan upea!

Katrir kirjoitti...

Jadelia, ei tarvitse kadehtia (ihan puna nousi poskille) tämä malli oli helppo ja kiva tehdä. Suosittelen.