keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Tuplatumput

Joulunpyhinä siskon ollessa kylässä, kävimme lenkillä. Ja voi kuinka hänen kätensä palelikaan. Pyysin häntä heittämään mäkeen keinosormikkaansa ja tilalle lupasin tehdä tuplatumput. Toivon, että näissä hänen kätensä pysyy lämpiminä. Tumput neulottiin seuraavasti; ensin perustumput alle ja sen päälle vielä toinen siten, että ovat kiinni toisissaan. Ohjeesta poiketen "resori osuus osuus on toisin päin, ei nurjapuoli päälle.


Malli; Moda 1/2007
Lanka; Novita seitsemän veljestä
Puikot; 3 mm.

Tikuttelin tumput vielä pienellä puikoilla niin, että niistä tulisi mahdollisimman tiiviit. Näillä pakkasilla täytyykin olla paljon päällä, että tarkenee.

9 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ihanan lämpöisen näköiset tumput.

Katrir kirjoitti...

Oisko se tumppuja vailla?

Sini kirjoitti...

Tosi kivat! :)

Katja kirjoitti...

Kyllä kiitos, kaipaisin lämpöisiä tumppuja. Toi sormi ei tarkene vieläkään.

Katrir kirjoitti...

Varmaksi en mitään lupaa, mutta kovasti yritän saada tehtyä. Sun täytyy kokeilla noita Kirsin omia niin tiedän olisko koko ok. Meillä on vieläkin yks P:n Juttu...

Riikka kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Tein itse samalla ohjeella muutamat yksinkertaiset lapaset viime syksynä ja totesin myös, että tuplalapasina tulee varmasti lämpöiset! Tykkään ite tosi paljon tuosta lapasten ulkomuodosta!

Katrir kirjoitti...

Kiitos, itsekkin tykkää lapasten ulkonäöstä. Aika muhkeat niistä tuli tuplasellaisena. Mutta niin oli tarkoituskin.

Kiisi kirjoitti...

Pääsivät lapaset eilen ensimmäiselle lenkilleen ja vaikka aluksi luulin, että näitä käsiähän ei sitten lämmitä enää mikään. Niin vain kävi, että lenkin loputtua kädet olivat yhä lämpöiset.
Kiitos sinun ja käsityötaitosi!

Katrir kirjoitti...

Hyvä kuulla, että tarkenet tumpuilla!