maanantai 1. helmikuuta 2010

Luistinkassi

Luistinten terät kohtelevat niin rajusti ohuita kangaskasseja, puhumattakaan muovikasseista.
Ja, että lapset saisivat myös kannettua luistimensa pois koulusta, täytyi kehittää jotain. Toivottavasti kestävämpää. Mittailin ja tuumailin ja lopulta ompelin kasaan. Purjerenkaiden kanssa meinasi käydä huonosti. Ajattelin ensiksi pärjätä vain neljällä renkaalla, mutta tällöin pussin suusta olisi tullut liian pieni. Ja minä kun vielä ehdin kaksi rengasta pamautella kiinni. Onneksi mies tuli apuun ja sai irrotettua ne. Renkaita kassiin laitoin siten kaikkiaan kahdeksan.

Kassiin mahtuu sopivasti luistimet ja kypärä, ja toivottavasti kestää. Kankaana käytin paksua verhokangasta kaksinkertaisena. Huomenna on koulussa luistelua, joten silloin selvinnee pääseekö kassi testistä läpi. Vielä täytyy ommella pojalle samanlainen.


3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Erittäin kätevä laukku. Jos innostut, voisin tilata pari luistinkassia.

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Juurti tuollaista luistinkassia minäkin olen ajatellut lapsilleni. Teetkö siis tilaustöitä?Tilaisin myös yhden.:) Jos hinta ei kovin huima...

Teea

Katrir kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Voisin mahdollisesti omella näitä myös ns. tilauksesta. Laskin paljonko materiaali maksaa ja mitä työltä ottaisin. Purjerenkaista kertyy materiaalikuluja ja tietty kankaasta, sitä kuluu n. 2 x 50 cm x 95 cm.
Mutta miltä kuulostaisi 16 e + postikuluja 2 e?