perjantai 14. toukokuuta 2010

Isältä pojalle

Iskän farkuista muokkasin pojalle farkut, taasen. Siksi, että tämä työ on helppo ja nopea tehdä. Ja siksin, että kannatan kierrätystä. Itse en ehkä osaa vain kierrätystä käyttää hyödyksi niin tehokkaasti kun voisin.
Edelliset tuunatut farkut tulivat tiensä päähän, kuluivat puhki. Niistä farkuista otin talteen vetskarin. Joten näissä farkuissa ei ole muuta uutta kuin lanka.

Kuvat on otettu 14.5. klo 8.30, eikös ole ihana aamu, mittari näyttää 18 astetta. Kesä...

Takapihalla on terassi yöllisen sateen jälkeen vielä märkä.

Tässä housut vielä ns. lähikuvina.

Ja vielä kuva, ennen tuunausta. Istumalihakset ovat kuluttaneet iskän housut rikki.

Pakko kehua tätä Ottobren kaavaa. Tässä on housut mitkä ovat oikean kokoiset, ei liikaa leveyttä. Noh, vyötärölle tuli hiukan liikaa leveyttä, mutta tein housuihin kuminauha kiristyksen. Tämän olisi tehnyt varmasti jokatapauksessa kun poika on malliltaan sellainen, että tarvitsee tuota kiristys-kuminauha systeemiä.

Ohje; Ottobre syksy 4/2008,
Guitar-farkut

3 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Vitsit että noi on hyvännäköiset!
Mä en tykkää farkun ompelusta tolla mun kehnolla kotikoneella...materiaalia kyllä olisi; viimeksi sain kirpparilta ilmatteeksi yhdet muotifarkut, mutta kun ei ne mahdu jalkaan:)
Niistä tulisi hyvät farkut pojalle...

Katrir kirjoitti...

Kiitos.
Kone joutuu kyllä koville farkkukankaan ompelussa.
Näissä tuunatuissa farkuissa on se tosi kivaa, ettei tarvi leikata eikä ommella "vankkuja", vyötärökaitaletta, taskuja... muutakuin kiinni.

Riikka kirjoitti...

Tosi hieno taito osata tehdä tuollasta! Itsekin tykkään kierrättää. Kaapit täynnä kaikkea jota "joskus vois käyttää johonkin". Mitään ei vaan koskaan synny..;)