sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Risainia

Viime viikonloppuna oli Seinäjoella käsityömessut. Sain messuille mukaan siskoni ja äitini. Paljon oli katseltavaa ja jotain lähti mukaankin. Esimerkiksi pitkään kaipaamani vyyhdinpuut.

Taito Ep:n kojulla oli aivan ihana Linda Sipilän mallisto. Pihlaja mekon kaavat ja kangas paketin ostin myös.  Tällä viikolla ompelin mekon. Tykkään, lämmin ja kiva malli. Vielä jäi jakku kaivelemaan mieltä, joten kun seuraavan kerran ajelen sinne päin niin täytyy varmaan vielä jakku kankaineen ja ohjeineen ostaa.


 Mekon ompeluun ei tarvita kuin suoraa ommelta. Hieman tarkemmat ohjeet olisin kaivannut taskuja varten ja kauluksen kanssa tuli vähän säätöä. Itsellä on ompelukokemusta takana joten mietin, että mitenköhän onnistuu vasta-alkajalta näillä ohjeilla. Noh apuahan on varmasti Taito Ep:ltä saatavilla.  Pitäydyin kankaassa tutussa ja turvallisessa harmaassa, mutta lilan värisenä haluan vielä mekon ja sen voisi jättää ilman taskuja sekä tehdä lyhyemmän mallin. Oikeasti ohje olisi ollut 10 cm lyhyempi mutta kun kangasta riitti pidempäänkin niin tein pidemmän mekon.

Tykkään.

Ei kommentteja: