keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Ronsuliivi

Ronsuliivi kakkonen valmistui vihdoista viimein, taisin aloittaa tämän hmm... huhtikuun alussa. Puolustukseksi sanon että on takana ja varmaan vielä edessä tajuton työputki. Ressitaso on välillä ollut tosi korkealla, nyt on töitä ihan hirveesti mutta taasen syksystä en tiedä, sekin ressaa niin kovasti. Ikinä ei niin hyvin. Olen ollut työelämässä 15 vuotta, aina osa-aikaisella sopimuksella. Joten josko joskus kokopäivä paikka...


So, liivi on tehty kummitytölle. Hän saanee sen mikäli siitä tykkää. Miltäs kummityttö näyttää, kelpaako? Liiviä on kiva tehdä niin kauan kun saa tehdä pyöröä mutta yläosan kanssa sainkin sitten takuta. Muutoin olen kyllä tyytyväinen neuleeseen. Jostain syystä tästä tulee mieleen muumi täytelakritsi....

Ärsyttää kun en kuvaan saanut "vangittua" kaunista värikontrastia. Kaikista otoksista tuli kovin pliisuja ja kuitenkin liivin värit todellisuudessa ovat tosi raikkaat ruskealta pohjalta. Uusi kamera täytyisi hankkia, sitä varten että voin bloggailua varten saada täydellisiä kuvia. Ei vaiskaan, ei ihan sitä varten.

Malli; otettu pohjaa tästä
Lanka; Novita Nalle
Puikot; 3 mm
Ronsut; Jessica Tromp
Aloitussilmukoita 190

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kiva slipari tas. Minunkin pitäisi tehdä 2-vuotiaalle sukulaispojalle slipari (lupasin synttärilahjaksi jälkitoimituksena, joskus tämän vuoden aikana).
Minunkin tekisi mieli sellaista tosi hyvää kameraa, mutta kun on tämä nykyinen ihan toimiva "tavallinen" niin ei viitsi satsata rahaa uuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Kelpaa, kiitos. Tykkään siitä.
T. kummityttö

Katrir kirjoitti...

Meillä on myös ihan toimiva kamera joten sillä ei olla hankittu uutta, mutta nyt niin kovasti tekisi mieli. Saa nyt nähä, tuleeko hankituksi.

Terkkuja kummitytölle, liivin saat kunnes nähdään!

TeSa kirjoitti...

Ihana neule. Lämmin ja kaunis väri. Kyllä nämä pikkukuviot on ihania.