maanantai 25. toukokuuta 2009

Tomaatti loota

Kesäkukkia ostaessani sain niiden mukana 30x40 cm muovilaatikon. Keväällä sain tomaatin alkuja ja ajatus oli että tomaatin alut muuttaa sinne, mutta kun muoviloota on niin ruma, päätin hankkia siihen perunalootan ympärille. Muistelin että olisin sellaisen nähnyt Ideaparkin Minimanissa, eipä ollut ainakaan enään. Meillä on tuota rakennuspuuta vielä jonkunmoinen kasa jäljellä joten päätin rakentaa sitten sellaisen itse.

Toivon että tämä kuva herättää myötätuntoa esim. veljessäni... Jos vaikka joku mua auttaisi sitten toisen nätimmän tekemään. Laatikko on todellakin kyhätty minun ala-asteen puukässä taidoilla. Mitat on vähän sinne päin ja rumat ruuvin päät näkyy ja laudat halkeili ruuvatessa. Tarkoitus olikin että teen sen nauloilla kasaan, mutta kun joku on hukannut meidän ainoan vasaran niin ei auttanut kun ruuvailla. Minä kun en jaksa sitten inspiraation vallitessa kauan etsiä. Siskolle tässä välissä terkkuja siivosin varaston eilen, todellakin. Enkä sitten löytänyt vasaraa sieltä. En ymmärrä miten tässä on yhdellä vasaralla kyhätty talo valmiiksi... Oli meillä kyllä paljon apujoukkoja jos niillä oli sitten vasarat tallessa.


Toivottavasti loota pysyy syksyyn asti kasassa, ainakaan sitä ei paljoa parane kannella. Taisinpa käyttää liian lyhyitä ruuveja ja ne halkeilleet päätkin takaa sen ettei tätä ole ihan raskaalle tavaralle tarkoitettu. Mutta idea on minusta niin hieno. Sinkkiämpäreihin laitan ehkäpä perunan tai sitten jotain yrttejä kasvamaan.

2 kommenttia:

Raisa kirjoitti...

Sehän on ihan mahtava loota. Lapset saa sanoa, äiti teki puusta.

Katrir kirjoitti...

Ei taida kuitenkaan kestää lapsenlapsille.... Mutta yrittänyt olen kuitenkin. Toivottavasti myös tomaatit tykkää.