sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Nuken vaatteet

Tänään valmistui tyttelille kengät ja mekko. Mekon sininen lanka loppui harmillisesti pikkuista vaille valmista. Menee kuitenkin näinkin. Tytteli jäi odottamaan tytön huoneeseen hänen palaamista mummulasta. Minulla on nyt iskenyt kova ikävä lapsia, eka viikko meni niin nopeasti ja rentoutuessa ettei ikävä ehtinyt iskeä. Mutta nyt ottaa jo vähän koville.

Ohje; Amigurumi doll
Lanka; Novita seitsemän veljestä

Koukku; 3,5 mm

Tytteli nojaa saviruukkuun, jonka täytin Vaasan Plantagenista ostetuilla kivikkokasveille. Puutarhakauppa olikin tosi mieluinen yllätys, siellä oli siistiä ja valikoimaa, oikein kunnolla.

Tässä kuvassa näkyy taustalla, herneet, salaatti ja tomaatit.

Vielä kuvaa meidän pottumaasta. Potut on laitettu istutusaltaaseen, joka keväällä jäi odottamaan täyttöä. Mies istutti perunoita siihen, joten katsotaan syksyllä josko saan laittaa jo havukasveja altaaseen. Meillä on niin kovin pieni piha, ettei ole laitettu kasvimaata, muutoin kuin mansikkamaa. Tämä sopii minulle helppoa ja nopeaa puutarhan hoitoa. Vaikka välillä kaipailen kunnon kokoista pihaa.

3 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Nättejä nukkeja olet tehnyt! Nautippas nyt eläkä ikävöi:)

Katrir kirjoitti...

Yritän täyttää päivät touhuilla niin ettei kovin paha ikävä iskisi.

Flikka kirjoitti...

Kivan värinen mekko nukella. Meillä on myös parvekkeella tomaattia ja salaattia, niiden lisäksi jotain yrttejä ja kukkiakin, monet Plantagenilta täältä Vaasasta.