keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Eva

Raverlya selatessa löysin ohjeen tähän söpöön pikkuiseen Evaan. Pojan suosikki on Wall-e leffa ja lelu joka sylkee rutattuja roskakuutioita joten ehdottomasti täytyi tehdä Wall-elle kaveri. Varastossani ei ollut puhdasta valkoista, ainoastaan luonnon väristä, toivottavasti poikaa ei moinen haittaa. Oikeasti kun Eva on vitivalkoinen. Kooltan tämä on kämmenen kokoinen.

Eva on avaruudesta maahan tullut kapseli, niin kait se meni. Olen kyllä lasten kanssa katsonut elokuvan muutamaan otteeseen, mutta en niin hyvin, että tietäisin jokaisen repliikin ja ilmeen saatikka kuka oli kuka, lapset kun taasen osaa ulkoa leffan. Sekin voi vaikuttaa asiaan kun en ole loppuun asti elokuvaa nähnyt, jotenkin aina uni on ottanut vallan. Ei sillä ettei se olisi hyvä, vaan nokoset on niin hyvä ottaa silloin kun lapset katsoo lapsille sopivaa ohjelmaa. Seli seli...

Malli; Eva
Lanka; Novita seitsemän veljestä
Koukku 3,5 mm

Muutama päivä vielä niin saan lapset viekkuun, kyllä tämä viimeinen viikko on ottanut molemmin puolin koville.

3 kommenttia:

Flikka kirjoitti...

Wall-e on yks mun suosikki lastenelokuvista, hauska idea virkata Eva! Lapset varmasti tykkää. :)

Katrir kirjoitti...

Itsekkin luulen että lapset tykkää Evasta. Mun täytyy kyllä katsoa tuo elokuva loppuun.

Kiisi kirjoitti...

Kovin on Evan näköinen. Itse en voisi kuvitella ryhtyä tekemään itse enkä kyllä osaisikaan, vaan ennemmin ostaisin. Koen, että niin selviän helpommalla. Vaikka onhan se kyllä ihana ihastella kättensä töitä, minun tapauksessani muiden kädentöitä.
Tyttösi jo heti tunnistikin Eva hahmon, mutta vähän aikaa mietti kenen blogi tämä on ennenkuin tunnisti.