sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Mekko

Tilasin Iinulta nauhoja ja hieman kangasta. Täytyy toistamiseen kehua miten nopeaa toimitus oli. Tiistai iltana maksoin laskun ja torstaina oli kotiin tullut kirje. Nauhat ja kankaat oli suloisia. Kiitos Iinu!

Tänään sain ommeltua kankaasta mekon tytölle. Tosin en tiedä onko mekko mieleinen vai ei. Menikö tehty työ hukkaan...
Sattuipa vielä niin että kun yritän olla tehokas äiti, tehdä kahta asiaa kerralla. Onnistuin saumurilla ommellessa tekemään etu- ja takakappaleeseen aikamoiset leikkaukset, mutta onneksi yläosaan. Ompelin ja samalla heittelin pöydälle olleet nuppineulat purkkiin. Joten sen vuoksi yläosassa on pitsinauhaa pelastamassa mekon kaavoituksen.

Tein mekkoon ensin tytön vastustelusta huolimatta olkapäälle frillat. Noiden härppäkkeiden vuoksi tytön ilme on, sanoisiko alahuuli pitkällä tyylin. Mitä tästä opimme ei tehdä väkisin mitään ja itsenikin mielestä frillat eivät sopineet mekkon. Siis otamme ne pois.


En tiedä paraniko ilme yhtään, mutta mekon malli kyllä.


Vielä rintarossi mukaan.


Malli; Ottobre kesä 3/2009

Kuvien laatu on nyt vähän sinnepäin, en enään viitsinyt kuvauttaa neitiä sen enempää, saatikka pyytää ulos. Meille on saapunut ilmeisesti teini jolla on oma tahto.

4 kommenttia:

Kiisi kirjoitti...

Ihanan kesäiseltä mekko näyttää, vaikka ei tyttö taida sitä mieltä kuvista päätellen olevankaan. Eiköhän hän saata ajan myötä mieltyäkin mekkoon. Taitaa tuo ns. teiniaika vain olla hieman tarkkaa.

Katrir kirjoitti...

Huoh, niinpä :/

TeSa kirjoitti...

Sinulla on suloisia lapsia ;)
On hyvä, että on oma tahto.

Katrir kirjoitti...

Kiitos Tesa. Kyllä, omaa tahtoa täytyy olla.