sunnuntai 9. elokuuta 2009

Isän farkuista pojan farkuiksi

Miehen kuluneet farkut purkasin ja tein niistä farkut pojalle. Malli on Ottobren ja täytyy sanoa että tällä kertaa kaavassa ei ollut kavennettavaa, hieman vyötärö on liian iso. Joten käytin vyötärölle kuminauha kiristystä.

Kuvaa farkuista ennen purkausta.

Farkkujen takamuksessa oli reikä.

Ompelun jälkeen.


Yritin käyttää kaiken mahdollisen housuista. Takataskut olivat isot joten laitoin yhden alemmas kuin takataskut yleensä. Farkkujen vyötäröllä oli merkkejä, jotka myös laitoin housuihin. Yhden takataskun paikalle ja yhden vyötärönauhaan sisäpuolelle. Vyötärönauha on sama, hieman vain lyhennettynä. Etupuolen taskut ovat myös alkuperäiset. Vetoketju oli liian pitkä joten sen ostin uuden. Pakko vähän purnata siitä miten vaikea löytää lyhyitä vetoketjuja. Eurokankaalla on 15 cm lyhyin vetskari, eikä aina huvittaisi lyhennellä. Ja toisaalta housuihin haluan laittaa metalliketjun. Tällä kertaa löysin 10 cm metalliketjun Minimanista, niitä oli siellä tasan kaksi joten oli pakko ostaa kauppa tyhjäksi näistä.

Aika hauskat tuli.

Ohje; Ottobre syksy 4/2008
Guitar-farkut

Kuvista tuli vähän suttuiset, mutta klikkaamalla ne saa isoiksi.

2 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Hauskan näköiset! Idea on tosi hyvä, nimittäin mullakin on säästettynä ainakin kahdet mieheni farkut ja sammarit, jotka on takapuolesta rikki.

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Tosi kivat! Harmi kun mä olen heittänyt meidän kaikki rikkinäiset farkut pois. Pitää seuraavat sitten joskus säästää :D