perjantai 12. joulukuuta 2008

Blaah

En saa sitten millään mitään käsityötä valmiiksi. Sohvan nurkka pursuaa aloitettuja töitä, eikä yhtään valmista. Tai on tuo virkattu sydän koriste lähes valmis, täytyy päätellä ja tärkätä. Mutta se olikin kolmen minuutin juttu.

Aloin tekemään poikittain neulottua sukkaa ja vaikka kuinka tein tiheyslaskelmaan niin silti sukasta tulee liian suuri ja eikun purkamaan. Lapsen tumput on vasta alkutekijöissä, niitäkin on purettu jo kerran aiemmin.

Muumi viivoitin ja kännykkä on apuvälineeni neulonnassa.


En saa sen paremmin ommeltuakaaan, Blaah.... Ei ole pitkään aikaan ollut tätä fiilistä, ettei saa kässypuolella mitään aikaiseksi, tai onhan tää jo hetki ollut päällä.... Blaah.

No onpa sitten muutoin yritetty nauttia elämästä, kävin tytön kanssa katsomassa Tampere-talossa Kirkas puro balettia. Esitys oli hyvä ei mikään huippu mutta hyvä. Romeo ja Julia olisi ollut toinen vaihtoehto, ajattelin että se olisi kahdeksan veelle vielä vähän kysymyksiä herättävä ja esitys olisi kestänyt kolme tuntia. Tosin esityksen jälkeen tyttö pyysi että kun vähän kasvaa niin vie äiti mut katsomaan Romeo ja Julia. Tottahan toki.

Torstaiaamuna poika nyt kuusi vee selaili uutta aku ankkaa, hän ei osaa vielä lukea. Selaillessa lehteä hän kysyi, että äiti lukeeko tässä pimpom pimpom, niin siinä sitten luki ja ihan selvästi osaa nyt tavuja lukea.

Että sellaista täällä, ja toivottavasti ees joskus pääsen esittämään jotain valmista työtäkin.

2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Poikittain neulottu sukka...enpäs ole koskaan kuullutkaan moisesta! -Onhan noita käsitöitä vielä pitkä talvi aikaa väkertää!

Katrir kirjoitti...

Hei Eila, lisäsin tekstiin linkin sukalle. Kiitos lohdutuksen sanoista !