torstai 18. joulukuuta 2008

Vähän jälkeen siivouksen

Koti on parhaimmillaan vähän jälkeen siivouksen ja itselläkin on niin levollinen mieli.

Tänään olen viettänyt vapaapäivääni, aampäivä kului pojan kanssa kuusivuotis neuvolassa. Etukäteen olen hermoillut tulevaa mpr-rokotetta. Puolitoista vuotiaana kun sain rokotteen eka kerran tuli koko kehon ihottuma, ja oli kaksi viikkoa kipeenä sekä toosi kiukkunen. Se on ärsyttävää kun ei niistä rokotteista saa tietoa, tätikin kehotti vain käymään ktl-sivuilla, nih. Ei se paljon auttanut. Olen ihan rokotteiden kannalla, mutta kyllä meiniki saisi olla informaatiivisempi neuvoloiden osalta. Pakara vain esille ja piikki peppuun. Ja sitte voi tulla vähän kuumetta, joten anna lapselle lääkettä.

Reissu meni kyllä ihan hyvin ja poika oli reipas. Ja nyt hän on ihan innolla harjoitellut lukemista. Niin ja tosiaan olen sitten tehnyt joulusiivot!


Huomenna voisi yrittää viritellä porkkanalaatikkoa ja ommella tytölle joulujuhlavaatteita. Hän on koulun joulujuhlassa enkeli joka lausuu; " Älkää peljätkö..." Varmaan lauantaina juhlassa saan palan kurkkuun ja kyyneleen silmänurkkaan. Hän on niin kovasti harjoitellut esiintymistä.

Ei kommentteja: