sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Juhlintaa

Itsenäisyyspäivää vietimme vanhempieni, siskoni, veljeni ja toisen siskon perheen kanssa. Juhlimme pojan kuusi - vuotis syntymäpäivää. Poika oli niin otettu juhlista ja miten paljon mieluisia lahjoja hän saikaan. Tunnelma oli tosi leppoisa ja toisaalta vilskeinen, neljä lasta piti siitä huolen. Ja osasipa meidän kohta yhdeksän vee vetää muutamat teinikiukutkin. Aika rankka ikäkausi menossa... toisaalta taas niin herkkä.

Pääsin kokeilemaan parturointiakin, intissä olevan veljen hiuksia piti loppusotaa varten hieman lyhennellä. Ihan tyytyväinen en ollut lopputulokseen, ihmeen vaikeeta puuhaa sekin. Jos seuraava kerta tulee olen viisampi.

Vieraiden lähdettyä olin ajatellut ottaa ompelukoneen esille ja hurautella pojalle housut. En sitten ottanut, vaikka oisi kyllä pitänyt. Näin jälkiviisaana totean. Siis aloin siivota keittiöön joulusiivoa. Ja oikein perusteellisesti, kaikki menikin hyvin kunnes... No meillä on liedessä ollut lasi vähän huonosti kiinni ja remonttinaisena päätin korjata sen oikeaan asentoon. Sanonko että otti päähän kun lasi sitten otti ja tippu paikoiltaan niin että se lähti ns. liimauksistaan irti. En ikinä ennen ole kohdannut tuollaista uunia minkä lasi on liimattu paikalleen. En todellakaan pari vuotta sitten osannut liettä valitessa katsoa miten etulasi on kiinnitetty niin että tämä siivous hirmu saa siivottua lasin välistäkin rasvat pois. Ärsyttävää, pakko saada ennen joululeipomuksia lieden korjaaja. Voi kettu....

Omaa mieltä lievittään laitan tähän kuvaa ihanasta valaisimesta joka niin haluaisi muuttaa meidän ruokapöydän päälle.

Mies ei vain vielä ymmärrä että meidän täytyy saada tämä.

Ei kommentteja: