sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Ranteen lämmittimet

Dropsin alpacaa jäi vielä vähän kaarrokeneuleesta, vaaleissa väreissä ja niistä kudoin nämä ranteen lämmittimet. Oli yllättävää miten kauan vei aikaa tehdä näitä, pari päivää tälläisiä pieniä myttyjä. Lanka tosin oli ohutta vaikka puikot olivatkin 3 mm.

Lämpöiset ovat ja nätitkin, en aikonut ollenkaan pingottaa näitä että jäisivätkin vähän ryppyisiksi.


Malli; Drops Garnstudio
Lanka; Drops alpaca
Puikot; 3 mm

Muutoin sunnuntai on sujunut ihan kaamean selkäkivun kanssa. Töissä minulla ei ole yhdessä työpisteessä kunnon työtuolia ja roikuinkin perjantain ihan kummassa asennossa tuolilla 7,5 tuntia. Lauantaina kotona en meinannut päästä tuolilta nousemaan mutta pärjäsin kivun kanssa ja menin illalla järvelle luistelemaan perheen kanssa. Mutta sunnuntaina ei enään taipunut ollenkaan kaikki asennot koski ihan hirvittävästi. Jossain vaiheessa tajusin sentään burana kuussatasen ottaa ja kipu alko hieman hellittää. Saa nähdä pystyykö huomenna töihin. Vielä kun huominen tietää paljon ylösnousua ja alaslaskua.

Sen kyllä tiedän että nyt vaadin kunnon työtuolin, olen niitä kilttiä ihmisiä joita ei haittaa ennenkuin kävelemään ei pysty. Nythän ei saisi töissä vaatia mitään kun ajat ovat niin kovat mutta kuluttaa silti täytyy. Jotenkin tökkii.

2 kommenttia:

Jadelia kirjoitti...

Kauniit lämmittimet!

Katrir kirjoitti...

Kiitos, näissä mielestäni on herkkyyttä. Mietin että lisäisinkö helmiä mutta en sitten lisännyt.