torstai 1. tammikuuta 2009

Uusi Vuosi

Vuoden vaihtuminen meni rauhallisissa tunnelmissa. Kuuden jälkeen käytiin katsomassa raketteja lasten kanssa. Ilta oli tuulinen joten oli ihana mennä sen jälkeen saunaan. Sauna ei sovi minulle, koska olen sieltä tultua ihan liian väsynyt. Nukahdan jo iltakymmeneltä. Sen verran heräsin vuoden vaihtuessa että mies toivotti hyvää uutta vuotta.

Vuosi 2008 sujui rauhallisissa merkeissä. Oltiin selvitty rakennusaikaisesta ajasta, joten viime vuosi oli rauhoittumisen aikaa, nautittiin olostamme. Liityin vuoden alussa kuntosalille ja vuoden lopussa erosin siitä. Lopputulos oli että tuli painoa tuli lisää vuoden aikana. Alun innostuksen jälkeen tuntui ettei aika riittänyt kuntosalille. Työelämässä tuntui ettei jaksaisi, nyt on alkanut helpottaa sillä saralla. Poika aloitti eskarin ja tyttö tokaluokan. Minä lopetin venäjän tunnit. Aloitin bloggaamisen vuoden alussa.

Ensivuodelle toivon reissua, sitä että tyttö oppisi siistimmäksi, poika pitämään paremmin puoliaan hän kun ei millään tahtoisi loukata kaverin tunteita, enemmän aikaa lasten kanssa... Oishan sitä kaikkee, mutta ennen kaikkea toivon seesteistä ja rauhallista vuotta niin meillä kuin muualla.


Ps. Olin voittanut kirjan vintage living blogin arvonnassa, en voi uskoa todeksi.

Ei kommentteja: