sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Kesämekko

Olen muutama vuosi sitten ommellut siskolleni Marimekon kankaasta kesämekon. Siskon vyötärönympärys pieneni ajan saatossa. Joten sain tehtäväksi purkaa mekko osiksi ja ottaa tarvittavat kymmenen senttiä pois koosta.


Mekon alla on musta toppi. Eipä tullut otettua kuvaa mekosta ennen kavennusta.

Malli on jostain Moda-lehdestä, ainakin yli kolme vuotta vanhasta. Tykkään itse mallista kovasti ja hoikalle siskolleni se sopii aivan ihastuttavasti.

Lauantaina saimme siskon ja äidin kanssa ajatuksen lähteä ajelemaan Espooseen ja siellä Ikeaan. Kaikkea pientä tarttui mukaan ja ennen kaikkea rento reissu kepeässä tunnelmassa. Oli kiva käydä. Jäi kyllä muutamia juttuja ostamatta vaikka listan kanssa sinne lähdettiinkin. Ja moni juttu jää ostamatta kun sen näkee oikeasti. Kangastakin tuli hankittua, siitä tulee tämän hetkisen suunnitelman mukaan takki (taasen) tytölle. Oikeasti poika tarvitsisi takkia, mutta sitä kivaa mallia ei ole tullut vastaan. Jotenkin on niin paljon vaikeampaa ommella kuusivuotiaalle pojalle kuin kaikesta ihanasta tykkäävälle tytölle. Kaipaan ideoita.

Kiitos Äidille ja Siskolle matkasta, navigaattorin lainasta ja henkisestä tuesta hermoheikolle ajajalle!

5 kommenttia:

Kiisi kirjoitti...

Kiitos paljon mekon muokkaamisesta! Ja kiitos itsellesi mukavasta ja leppoisasta Ikean reissusta. Ihania löytöjä tuli tehtyä ja ennen kaikkea oli kiva viettää aikaa naisten kesken.

TeSa kirjoitti...

Mekko istuu hienosti kantajalleen.
Malli on kiva, iso kuvio, vähäeleinen leikkaus.

Katrir kirjoitti...

Kiisi, koska vain!
Tesa, kiitos.

Mia kirjoitti...

Niinpä niin, meillä pojat on ilman takkia, koska kivaa kangasta ei ole kävellyt vastaan. Mallinkin haluaisin jotain ei niin normaalia. Kero ihmeessä jos tulee joku idea =D Kivoja juttuja sulla, tuo tytön takki on todella kaunis!!

http://miisamia.vuodatus.net
Rätei ja rääsyi

Katrir kirjoitti...

Kiitos Mia viestistäsi. Pojan takkimalli + kangas on edelleen etsinnässä.