lauantai 7. maaliskuuta 2009

Ompelukone ostettu

Nyt päätös on tehty, monen monen mietinnän jälkeen. Sen verran tajusin ettei Singeriin päin kaaduta. En sitten tilannut konetta kun sain pudotettua hintaan jonkin verran. Joten ajattelin että jos tulee jotain ongelmia, saan tuosta viidentoista kilometrin päästä apua ja suomenkielisen ohjekirjan. Kun ei tarvi käyttää ruotsia niin ei se vaan taivu.

Joten, kotiin kannettin Husqvarna Emerald 183. Vielä on käytössä opettelemista, on niin erinlainen kuin tuo edellinen. Kone oli edullisempi kuin Berninan activa ja toisaalta siinä on enemmän ominaisuuksia kuin Bernette 92 c mallissa. Päätös on tehty pitkälti tämän pohjalta. Enkä sitten hankkinut kirjovaa konetta, mietin hintaa ja sitä miten paljon sitä sitten oikeesti käyttäisi. Sormet syyhyten, josko huomenna aloittasi tytön kevättakin kokoamista.

Tyttö toivoi vanhaan konetta itselleen, saa nähdä miten hän innostuu ompelusta. Syntymäpäiväksi saatu kitarikin on nyt nurkassa kun ei opettelu tällä hetkellä kiinnosta.

Ja sitten tähän toiseen asiaan;
Itsekurin pitämiseksi kokeilen tätä kiloklubia. Nyt on pakko tehdä jotain oikeesti. Kolestroli on koholla ja verenpaine on korkeampi kuin lapsia odottaessa. Toisaalta nämä kyllä tulee ihan perintönä. Pelkään vain että alku on taas niin innostusta täynnä ja sitten hiipuu.

4 kommenttia:

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Vaude, onnea uudesta koneesta :)

Mä kokeilin kans kiloklubia, mutta totesin kalorilaskurin(www.kalorilaskuri.fi) paremmaksi. Maksaa vähän, oliskohan ollu 30/vuosi ja testata voi 1,9e tekstarilla :)
Kohti kilottomampaa kesää menossa ;)

Katrir kirjoitti...

Kiitos, olen ollut yhtä hymyä tänään.

Enpä olekkaan tuota kalorilaskuria katsonutkaan, voisi kokeilla siellä. Jotenkin raakaversiolta tuntuu tuo kiloklubi.

Eila kirjoitti...

Onnea uudelle koneelle!
Muistathan myös liikunnan, vaikkapa lenkkeilyn, niin kilot karisee helpommin!

Katrir kirjoitti...

Kiitos Eila!
Kyllä liikunta ennen kaikkea, ja kaikki hyötyliikunta käyttöön. Paino pitäisi olla ns. normaali mutta kun on tullut syötyä mitä sattuu ja milloin sattuu, ei niinkään määrä vaan se laatu. Nopeasti jotain vain ja siihen yritän saada jotain järkeä.