keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Keittiön verho

Keittöön on ommeltu kevättä varten verho. Väri tuntuu tosi vaalealta punasävyisen verhon jälkeen. Kangas olisi saanut olla myös leveämpää. Mutta toisaalta tykkään paljon kuviosta, joten ehkäpä siihen tottuu. Kangas on Vallilan valikoimasta.


Tässä vielä kuvaa ennen. Tässä verho keikkuu kummalisesti, on vanha kuva arkistosta.


Joudun vielä lyhentämään verhoa, kun ei kuulemma kunnolla näe ulos. Ei huvittaisi...
Sohvatyynyjä varten löysin kankaan, sekin pitäisi vielä ommella. Sitten löysin hyvän löydön Eiffel kankaan, kangas oli palana jota oli 1,70 m ja maksoi 1,70 e, siis 1,70 e. En voinut uskoa.

Jotenkin en saa otetta ompelusta, kangasta olisi vaikka kuinka. Ja vaikka mitä pitäisi. Vaihtaa vetoketjuja, ne vasta ällöä puuhaa onkin. Onneksi puikoilla on ronsuliivi 2, helpottaa käsityö tuskaa. Luultavasti kyse on väsymyksestä, olen alkanut pyöräillä töihin ja voi että ottaa koville välillä. En aio antaa periksi, kunto täytyy saada kohdille.

8 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Sinulla näyttää nyt keväiset tuulet puhaltelevan kun jaksat sisustaa kotia kevätkuntoon, täällä ei oikein ne tuulet puhalla... Kivat kankaatkin olet löytänyt.
Ihailit sohvatyynyjä Amelia-villatakin yhteydessä. No, eihän sitä ollut meillä kuvattu kun siskollani. Menimme sinne kyläilemään ja koska siskon pihapiiristä löytyy paljon kuvauspaikkoja niin oli tarkoitus ottaa kuvia ulkona. Sattui vaan niin kurja sää ettei viitsitty ulos mennä, joten nappasin kuvat sisällä ja tyynyt natsasi villatakin väriin...

Katrir kirjoitti...

Juu kovasti yritän saada kotiin valoa vaaleilla sävyillä. Nähdessäni ne sohvatyynyt blogissasi ihastuin niihin kovasti ja sen innoittamana päädyin tuohon kukalliseen kankaaseen.

taru kirjoitti...

Moi, onko sulla pitkäkin työmatka? Mä olen nyt helmikuun alusta asti joko juossut tai sauvakävellyt 5-8 km 5-7 kertaa viikossa. Kunto on noussut ja mieli kohentunut, toisaalta joskus olen totaalisen uupunut :) Mieli tekis ottaa ohjelmaan kuntosali kerran tai kaksi viikossa, mut mistä aika ja ohjelma? En ole koskaan oikein jaksanut salitouhuista innostua.

Jadelia kirjoitti...

Kivoja kankaita!
Tosta ruskeasta "Jatta soheltaa" -blogissa on siitä tehty pehmeä talvitakki. Kannattaa kurkata, jos et blogia jo tunne.

Katrir kirjoitti...

Kiitos Jadelia, täytyy käydä kurkkaamassa sitä talvitakkia. Taru, kommentoin sinun blogiisi.

Jadelia kirjoitti...

Joo, tässä on linkki takkiin.
http://www.flickr.com/photos/7127394@N05/2421414492/in/set-72157603717960033/

Katrir kirjoitti...

Kiitos Jadelia linkistä, tuo malli voisi toimia tytölläni.

Kiisi kirjoitti...

Nätin verhon olet keittiöön tehnyt, täytyy piakkoin päästä katsomaan miltä se näyttää paikan päällä.
Tuo kukkainen kangas on aivan ihana, nuo värit ovat minun mieleen. Mielenkiinnolla odottelen millaisen tuotoksen kankaasta teet.