maanantai 27. huhtikuuta 2009

Sohvatyynyt

Tänään on ommeltu sohvatyynyt. Kivan kesäiset niistä tuli, vielä kun tuo ilmakin on ollut mitä ihanin viime päivinä. Joten on ollut ihana saada alakertakin kevään sävyihin. Tyynyjä on kolme kappaletta. Ihan suoria saumoja sain ommella. Vetoketjun vuoksi käytin vanhaa ompelukonetta, uusi kone tarvitsisi kapeamman vetoketjujalan. Ihan ihmeellisen kokoinen vetoketjujalka tuli koneen mukana. Sillä ei kyllä mitenkään kauniisti saa ommeltua vetskaa kiinni.


Ulkona on haravoitu ja siivottu kukkapenkki. Vielä yhden multakuorman tarvitsisimme jotta saataisiin laitettua nurmikko kuntoon. Ja istuttaa ruohoa niille paikoille mistä se vielä uupuu. Mielessä on ostaa riippajalava, ruusuja ja jotain kivaa kahteen isompaan kukkalaatikkoon. Leikkimökkikin täytyy laittaa kuntoon, aloitin sen kunnostamisen viime kesänä, mutta nyt olisi miehen vuoro tehdä lattia ja korjata ovi. Ja vielä kun saisi jotkut kivat kalusteet. Siinäpä sitä olisi kesälomaksi ja vapaa päiviksi puuhaa. Kesälomani koittaa vasta heinäkuun lopussa, viimeisen viikon harjoittelen pojan kanssa koulun aloittamista. Niin vuodet on mennyt että molemmat lapset ovat syksyllä koululaisia. Sekin tuntuu hurjalta.

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Niinhän tuo kevät tulee sisälle ja pihalle yhtenä hujauksena.
Tietäs vain kummasta pitäisi taas aloittaa. Istun vain ja luen, ihailen ompeluksiasi.

Eila kirjoitti...

Nätit tyynyt tuli, tulee mieleen tyynyt jotka on TV1:n kuuluttajan sohvalla:)
Minunkin pitää nyt syventyä noihin tyynyasioihin, sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen. Makuuhuoneeseen pitää laitta kaikkea muutakin uutta tekstiiliä yms. kun just mies sai tapetoitua sen.