maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kietaisujakku


Vihdoista viimein neuletakki on valmis. Raverlysta tarkistin että olen aloittanut tekemään tätä helmikuun 20 pvä. Joten olikin jo aika tulla valmiiksi. Työtä oli kiva tehdä, mutta jostain syystä viimeiset palat otti koville. Ja miten se palojen yhdistäminen onkaan niin tylsää puuhaa. Sain tehtyä siistit saumat, josta olen tosi iloinen.

Kaikkiaan olen tyytyväinen työhön ja ilmeiseti tyttökin. Pikaisesti nyt illan suussa sovitimme neuletta ja vähän sitten poseerattiinkin. Tämä on hänen taitolajinsa.


Vyöt neuloin ohjeesta poiketen i-cordina. Täytyy vielä kehua ohjetta. Malli toimii tosi hyvin ja istui nätisti. Ei mitään liikaa ei mitään liian vähän.

Malli; Moda 4/2008
Lanka; Novita Nalle
Puikot; 3 mm

Linkki; Raverly

Tällä hetkellä työn alla on alakerran verhot. Olen hankkinut olohuoneeseen kesää varten uuden maton ja samalla täytyisi saada valoisammat verhotkin. Ei ole helppo homma. Kangastakin tarvitsen noin 13 metriä. Kodin 1 sain palan kangasta näytille, luultavasti siihen päädyn. Siitä sitten myöhemmin.

5 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Nätti jakku, tuollainenhan olisi kiva isommallekin "tytölle".

Suvi kirjoitti...

Mallisi on kyllä erittäin kuvauksellinen (minun molemmat mallini huusivat aina, ettei saa ottaa kuvaa)ja neule on pukeva. Lohdullista huomata, etten ole ainoa, jota kappaleiden yhdistäminen ei innosta.

Katrir kirjoitti...

Eila ja Suvi, minäkin tykkään kovasti neuleesta.
Todellakin yhdistäminen ei ole minun juttuni. Nyt on ihan tyhjä olo kun ei ole puikoilla mitään aloitettua.

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Tosi kiva!!
Pitääkin laittaa tuo nro muistiin, vai olisko sulla vinkata ravelry-linkkiä?

Katrir kirjoitti...

Lisäsin linkin Raverlyyn. Modassa neule oli tehty ihanan vaalean vihreästä langasta, mutta tyttö valitsi tämän värin.