sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Adventti

Ompelin tänään pojalle päiväpeiton. Vaikka eihän siinä paljon ompelimista ollut, kun oli valmiiksi tikattu kangas. Kunhan laitoin vinonauhan reunoihin. Urakoin myös hänen huoneen siistiksi, kun kaikenmaailman kasoja oli alkanut kerääntyä. Ihme kyllä ei löytynyt kuin yksi muovipussillinen roskiin laitettavaa. Mutta oottakaas kun käyn tytön huonetta järjestelemässä, sieltä löytyy kaikkea halkojen ja kivien väliltä. Yleensä lapset saavat kyllä itse hoitaa huoneensa, mutta välillä on pakko käydä itse läpi heidän tavaroitaan. Tyttö kun on kova keräilemään kaikkea mahdollista. Eikä todellakaan ole niin järjestyksen pitäjä kuin veljensä.


Tänään tein myös tämän vuoden ensimmäiset joulutortut. Kaikki melkein on jo syöty. Näin aluksi ennen kun niihin on kyllästynyt maistuvat hyviltä.


edit: Nyt vasta huomasin että olin laittanut otsikoksi adventti, adventti tosiaan. Mitähän olen ajatellut kirjoittaa. Kävimme tytön kanssa tällöin keskustelua siitä kun meillä ei ole adventtikynttilä telinettä. Kerroin että olin tehnyt sellaisen ala-asteella koulussa. So, ajatus ihan katkennut otsikon jälkeen... Olotila alkaa olla tälläinen puoliteholla käyvä...

Ei kommentteja: