keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Taulu

Kaappejani siivotessani löysin tämän kirjontatyön. Tein työn valmiiksi noin viisi vuotta sitten ja vasta nyt se sai kehykset ylleen. Ihana, tykkään tosi paljon.Aloin tekemään taulua kun asuimme vielä "vanhassa" kodissa ja silloin oli tarkoitus että kehystän sen tänne uuteen, omaan kotiin. Osaten sitten paremmin valita kehykset. Alunperin ajatuksena oli jotain ihan neutraalin vaaleaa puuta. Mutta onneksi, onneksi otin miehen mukaan kehyskauppaan ja hän valitsi nämä. Tykkään. Kehys itsessään oli kyllä aika tyyris, mutta tyytyväinen olen.

Taulu hakee vielä vähän paikkaansa, haluan sen kunnolla esille. Meillä on vieläkin seinät aika paljaat. Eikä olla asuttu tässä kuin yli pari vuotta... Joten saa koitella ja katella taululle paikkaa. En ole halunnut alkaa väkisin ostaa tauluja tai seinäkoristeita, seinien täytteeksi. Odotan että ne kivat taulut tulee sitten vastaan, joskus.

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Hyvä paikka löytyy varmaan noin kauniille taululle!

Katrir kirjoitti...

Hymyilyttää, nyt se nököttää tuolla kodinhoitohuoneen nurkassa. Paikkaansa etsien.

Kiisi kirjoitti...

Siis todellakin aivan ihana taulu ja olet näin kauan "pitänyt" sitä piilossa. Täytyy sanoa, että taulu on kyllä ihan tekijänsä näköinen.

Katrir kirjoitti...

Edelleen hymyilyttää, piilosaa tosiaan. Tarttis varmaan siivota kaappejaan useammin, kun tekee löytöjä.