tiistai 25. marraskuuta 2008

Lisää lankaa

Monta projektia on edelleen kesken, senkin uhalla päätin pistäytyä Tampereen uudessa lankakaupassa. Tykkäsin kyllä, aika samanlainen valikoima kuin muillakin. Ainakin pika silmäyksellä katsottuna. Palvelu oli ihan ok. Olen sitä mieltä että pikkuliikkeitten pitäisi olla niitä josta saa parasta palvelua. Koskarin lankakauppaan astelen aika nihkein jaloin juuri siitä syystä.

Ostin sitten ihan peruslankaa smartia, josta tulee sukat pojalle ja tytölle tumput. Ja reumalankaa otin yhden kerän, jos äidille saisi siitä tehtyä kotisukat, pahoin kyllä pelkään että täytyy vielä se toinen kerä hakea.

Lankojen alla on miehen lapsuuden kuvat, jotka vihdoista viimein sain laitettua kehyksiin. Mustien kehyksien löytäminen on ollut aika työlästä. Tai sitten on ollut työlästä kävellä sinne kehyskauppaan niitä hakemaan. Nämä kuvat on minusta niin ihanat. Hymyilyttää...

Huomenna vietän vapaapäivää, olen ajatellut siivota tytön huoneen. Tai sitten olla vain ja nauttia hiljaisuudesta. Lapset ovat koulussa ja eskarissa yhteen saakka. Jotenkin taitaa vaaka kallistua levon puolelle.

Tänään olen saanut viettää nimipäivääni. Ihanan paljon olen saanut onnitteluja, jotka ovat lämmittäneet mieltä. Varsinkin kun olin jo itse ihan tyystin unohtanut asian, vaikka tämä päivä on muuten niin merkityksellinen. Pojalla oli laskettu aika täksi päiväksi, eikä hän sitten halunnut syntyä kuin yhdeksän päivän perästä. Ne oli pitkiä päiviä silloin.

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut sinulle!
Minäkin pääsin eilen jo käymään uudessa lankakaupassa. Monista blogeista luin kaupasta ja oli kova hinku päästä kaupunkiin. Ihana kauppa, puikkopaketin kanssa pääsin lähtemään.
Lankoja en osannut valita, ne jääköön toiseen kertaan.

Katrir kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!
Alpaca lanka jäi vielä kaihertamaan mieltä, jos sitten kun nämä muutamat työt on valmiit niin voin käydä hakemassa sitä.