maanantai 17. marraskuuta 2008

Lina-pipo
Tein siskon pojalle Lina-pipon. Lankana käytin Novitan isoveljeä ja puikkoina 3 mm. Neuloksesta sain tällä tavalla tiivimmän ja lämpimämmän. Tosin tämän tiukan neulomisen seurauksena oikean käden nimetön puutui sormen päästä. Sormen pää on nyt toista päivää puutunut, tosin huomaa että puutuminen on hieman alkanut helpottaa. Enään ei ole kuin sormenpään toinen puoli ihan tunnoton. Toivottavasti palaa ennalleen...

Malli; Lina
Lanka; Novita isoveli
Puikot; 3 mm

Viime viikolla äitini ole hoitamassa lapsia, lapset tykkäsivät. Eritoten poika jonka ei tarvinnut mennä perjantaina eskariin. Tyttökin sai tulla suoraan koulusta kotiin. Äitini oli urakoinut silitysvuortani, jippii! Harmi vain että se taas kasvaa...
Kiitos, Äiti!

Viikonloppuna veimme äidin takaisin kotiin. Lauantaina lähdimme sisko mukana ostoksille. Olipa rentouttavaa olla vaan ja kierrellä. Sekä löytää myös itselle jotain, huom. välillä myös itselle. Viikonlopun kruunasi sisko lapsille, viemällä heidät elokuviin. Mukaansa hän otti myös toisen siskon lapset. Neljän viikarin kanssa reissu oli silti sujunut hyvin.
Kiitos, Sisko!

1 kommentti:

Kiisi kirjoitti...

Viikonlopun ostosreissu oli todellakin mukava ja hyviä löytöjä teimme. Vaikka aluksi omani mietitytti, onneksi kuitenkin kannustit ostamaan sen hameen!

Eipä kestä kiittää. Enemmän kuin mielelläni vein lapset elokuviin, heidän kanssaan viettämä aika tahtoo jäädä niin vähäiseksi. Kasvavatkin niin nopeasti, toivottavasti heiltä saadut halit eivät lopu vielä pitkiin aikoihin.