keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Ei ole suutarin lapsella kenkiä ...

Poika lähti alkuviikosta luistelemaan, eikä hänelle meinannut löytyä villasukkia mukaan. Oikeen hävetti. Ostin kyllä sitä varten lankaakin, pari kuukautta aiemmin. Vissiin.

No nyt on ainakin parit raidalliset sukat.


Näistä tuli hieman liian isot. Jäljelle jääneistä langoista sain kyhättyä tämmöisiä raitoja, ei ihan poikavärejä mutta onneksi hän ei niin nirso ole värien suhteen.


Malli; ihan perus sellainen,
toinen tiimalasikantapäällä ja toinen perinteinen
Lanka; SadnessGarn smart
Puikot; 3 mm

Flunssa ei tunnu nuhan osalta menevän ohi. Öinen uni on vähissä, tukkoisuuden takia. Saisi jo pikkuhiljaa näkyä parantumisen merkkejä. Viime viikonloppuna sain kaiken tämän päälle hammassäryn. Kiitos julkinen terveydenhuolto sain ajan pikaisesti hammaslääkäriin ja iso reikähän siellä vihotteli. Olen niitä joita lapsena hammaslääkäri on niin pelotellut että viime tinkaan jää nämä reissut. Takaraivossa ryskyttäen että jos annat liian kauan olla, se tarkoittaa juurihoitoa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei,
mikä ihana blogi suinulla on!
Hienot käsityöt!
Lösin blogisi bloglistan kautta :)

hyvää ilta!
camilla

Katrir kirjoitti...

Kiitos ja tervetuloa uudelleen! Katri

Suvi kirjoitti...

Hei. s-postiosoitteesi ei näkynyt, joten laitatko sen suvi.lehtinen@intermin.fi -osoitteeseen.
T. Suvi

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Uijui, hammaslääkäriin.. Kamala paikka.. Vaikka munkin oma hampulekuri(yksityinen) lykkääkin reilusti puudutusta, niin silti ne reissut on aina kurjat.. Pitääkin varata aika tarkastukseen...

Kivat sukat! Mä en jaksa ikinä tehdä raitoja sukkiin, päättely on kurjaa. Etenkin noi ekat on mun suosikit :)

Katrir kirjoitti...

Hammaslääkäri reissu meni ihan ok, vaikka jännitin tooosi paljon. Sain tuolta julkiselta puolelta nopeammin ajan kuin yksityiseltä ja siinä vaiheessa en halunnut enään yhtään yötä kärsiä kipua. Puudutusta sain kyllä reippaasti, vaikka setä oli kyllä aika kova otteissaan.