perjantai 6. helmikuuta 2009

Pyykkipäivää

En ole pyykännyt, edelleen tauti yrittää ottaa vallan minusta. Välillä toivo parantumisesta hiipuu, mutta eiköhän tämä tästä. Influenssa kun voi kestää parisen viikkoakin. Yhtä kärsimystä on ollut tämä yksikin viikko, jos toinen vielä perään niin niin ... itku tulee. Tyttö pääsi tänään kouluun pitkästä aikaa ja poikakin vaikuttaa aika terveeltä.

Mutta pyykkäyksestä, meillä on alakerrassa kodinhoitohuone ja makuuhuoneet yläkerrassa. Siten pyykkäyspäivät aiheuttavat aikamoista trafiikkia ylös ja alas. Hieman tätä helpottamaan hankin Luhdan korin jonne puhtaanpyykin voi nostella kuivurista, eikä enää tarvi pyykkipinon kanssa taiteilla portaissa. Eihän se tuota ramppausta helpota.


Pentikin jouluiset purkit muuttivat myös kodinhoitohuoneeseen, ajatus oisi laittaa näihin jauhemainen pyykinpesuaine. Ehkä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kurkkaapa blogiini, saat vähän piristystä flunssan kärsimisen keskelle.
T. Suvi

Prinsessa Pieni kirjoitti...

Tuollainen kori onkin loistava idea, pitääkin hankkia! Meille rakentuu tässä syksyyn mennessä talo jossa myös khh alakerrassa ja makkarit ja vaatehuone ylhäällä.

Katrir kirjoitti...

Tsemppiä talon rakennukseen. Meillä valmistu talo pari vuotta sitten. Aikamoista aikaa se oli silloin kun mies oli kaikki illat rakentamassa.

Kiisi kirjoitti...

Todella kivan näköinen kori arjen askareita helpottamaan. Tuon kanssa on mukava "kodinhengettärenä" kulkea rappusia ylös ja alas. Mukavampi noita ei miellyttäviä kotitöitä on tehdä silmää miellyttävien apuvälineiden kanssa.