keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Hello Kitty-tumput

Influenssa on saanut minut petiin, saikkua on koko viikko. Välillä pelkään että koko keuhkot repee, eikä uskalla yskiä koska niin niin kovasti sattuu. Selkä tulee makaamisesta kipeäksi joten niinä hetkinä kun olen suht koht tajuissani, yritän edes kutoa. Tänään tuli valmiiksi nämä


samikset.

Täytyy kyllä todeta etten ihan tajuissani ole ollut tehdessä tumppuja, silmukoita on liikaa joten ne voisi leveydestä mennä vaikka minulle ja peukalon juuren ja resorin väliin tein liian vähän kerroksia. No ei nämä niin hurjia virheitä ole etteikö tumppuja voisi käyttää. Pura, en kyllä enkä hetkeen teen silmukan jäljettelemiä kuvioita. Niin tuhottoman aikaa vievää puuhaa.

Silmukoita jäljitellessä pelkäsin että kisulista tulee parrakkaan näköinen, niin hurjalta näytti kun lisäilin mustalla langalla rajauksia. Ei sentään tullut Pertti-kittyä.


Malli; ihan perus sellainen
Kuvio; Jessica Tromp

Lanka; SandnesGarn smart
Puikot; 3 mmMuutoin viikko on mennyt lasten DVD:eitä katsellessa. Lapsetkin tulivat kipeäksi ja kaikki me kolme ollaan lieriydytty olohuoneseen. Lapsetkin on olleet niin veto poissa ettei ole muuta jaksaneet kuin katsella teeveetä tai nukkua. Itsekkin jo osaan kohta ulkoa Topit ja Tessut ynnä muut Disneyt. Topissa ja Tessussa kissa sanoin koiralle joka söi suruunsa, että miksi niitä herkkuja suuhun laitat, läiski suoraan vyötärölle. Nauratti.

6 kommenttia:

Kiisi kirjoitti...

Aivan ihanat tumput kuin kaupasta ostetut. Kun osaa saa hyvää jälkeä aikaan vaikka kipeänäkin. Minä en nimittäin mitään epäkohtia tumpuissa näe.
Tyttöparka näyttää niin uupuneelta ja on varmaan täysin tietämätön kuvaustilanteesta.
Voimia ja pikaista paranemista teille kaikille!

Raisa kirjoitti...

Kyllä Neakin tykkäisi noista tumpuista hän on niin hello kitty fani.Hyvää ystävänpäivää koko perheelle.

Katrir kirjoitti...

Kiitos samoin!

kummitäti kirjoitti...

Olit tehnyt tosi ihanat Hello Kitty-tumput. olis kiva saada malli.

Katrir kirjoitti...

Tuo kuvio on tuolta Jessica Tromp sivuilta; Knitting Charts lukee vasemmassa sivussa.
Toki voin laittaa kuvion sinulle esim. sähköpostiin.

t Katri

kummitäti kirjoitti...

Kiitos paljon .Löysin sen Hello Kitty kuvan sun ohjeella. Kaksi pikku tyttöä on pian onnellisia