perjantai 27. helmikuuta 2009

Pillerilaukku

Tyttö tarvitsi pikaisesti, mielellään just nyt ja heti laukun tamagotcheille. Onkohan tuo nyt kirjoitettu oikein? Siis laukku virtuaalilemmikeille. Meillä kun on niin raakoja vanhempia etteivät hanki koiraa, ei kissaa eikä edes kalaa... Allergian vuoksi, kalojen hankkimista en ole vielä osannut vakuuttavasti esittää miksi niitä ei tule meidän kotiin. Tyttö on jopa itkenyt sitä kun kaverikirjoihin on joutunut kirjoittamaan lemmikkien kohdalle, ei mitään. Tiedän olen hirveä. Edes kilpikonna, pleees!Mutta näille ei oikeasti kakkaaville, ei sohvan purijoille tarvitaan kuljetuslaukku. Malli etisittiin netistä, alunperin tytön piti se itse ommella. Mutta malli osoittautui liian vaikeaksi. Joten äiti ompeli. Ei mikään käsitöiden taidon näyte, laukuksi sentään tunnistaa. Koko jutun pelastaa silitetty HelloKitty kuva.

Malli; Ottobre
Kangas; Puuvilla

Minä voitin Kutomonin arvonnassa, aivan ihanan lehden ja muutakin ihanaa. Laitan siitä kuvaa kun kotiudutaan. Josko tämä minun arpaonneni on kääntynyt. Olen kohta menossa Ärrälle lottoamaan :)

2 kommenttia:

Jadelia kirjoitti...

Hei!
Ihana tarina laukun perustana (suru, kun ei voi laittaa ystäväkirjan lemmikkikysymykseen lemmikkivastausta):)

Tuli hauska laukku Hello Kittyineen! Mulle tuli vielä yksi vinkki sulle, kannattaa aukileikata noi pyöreet reunat tosi lähekkäisillä leikkuilla, niin siten lopputulos on tosi pyöree. Ehkä sä tiedät sen itsekin:) Tämä on siis ystävällinen neuvo, ei osoittelua!

Upean ompelukoneen ostit! Mä mietin saumuria. Kyllä se jossain vaiheessa on saatava (käytän nyt kurssipaikan saumureita), mutta hinnat on aikas kovat, npissa hyvissä ainakin.

Odotan innolla uusia tuotoksia!:)

Katrir kirjoitti...

Kiitos kommentista, arvostan niitä paljon.

Nyt on hieman tuo lemmikkieläin innostus jäänyt, tyttö on saanut jostain kummasta koirakammon. Mutta kalaa vielä silloin tällöin halutaan.

Tuo aukileikkaus olisi kyllä auttanut asiaa. Sen pystyy kyllä vielä tekemään laukun kääntämällä nurin päin. Jätin sen tekemättä kun jäi niin vähän saumavaraa. Ja todellakin otan kaikki neuvot vastaan ilolla.

En ole vielä päässyt kunnolla testaamaan konetta, meidän perheen valtasi vatsatauti. Mutta todellakin hinnat ovat kovat, tilamaalla voi säästää. Ainakin Englannista tai Ruotsista.